ICL

De producten voor sierteelt van ICL Specialty Fertilizers lopen qua innovatie voorop; met als resultaat geavanceerde oplossingen en hoogwaardige meststoffen.

ICL Specialty Fertilizers, voorheen Everris,  is een wereldwijde leider in plantenvoeding.
Alles is gericht op één doel:  gewassen en gras beter te laten groeien.
We benutten state-of-the-art technologie om verzekerd te zijn van een optimale gewasgroei, -ontwikkeling en kwaliteit. We begrijpen als geen ander dat groei nooit ten koste mag gaan van het milieu.

De producten voor sierteelt  van ICL Specialty Fertilizers lopen qua innovatie voorop;  met als resultaat geavanceerde oplossingen en hoogwaardige meststoffen. Wij hebben krachtige gecontroleerd vrijkomende meststoffen en wateroplosbare meststoffen ontwikkeld, waaronder merken als Osmocote, Peters en Universol. Osmocote Exact is onder professionele kwekers bekend als meest toonaangevende meststof in de markt met het beste rendement.
Meststoffen van ICL Specialty Fertilizers bieden precies datgene wat planten nodig hebben om te groeien en renderen. Ons team van toegewijde experts zorgt ervoor dat uw bemestingsplan naadloos aansluit op uw teeltsysteem en de voedingsbehoeften van uw gewassen.

Naast de sierteelt zijn er ook meststoffen en andere producten voor vollegrondsteelten, zachtfruit, golf- en sportterreinen, én groenvoorziening.

Meer informatie?  Kijk op onze website https://icl-sf.com/nl-nl/