HAS Hogeschool Venlo

HAS Hogeschool is hét opleidings- en expertisecentrum van Zuid-Nederland in de sector agro, food en leefomgeving. De agrarische hogeschool is gevestigd op twee locaties: Den Bosch en Venlo. De kernwaarden van HAS Hogeschool zijn: betrokken, ondernemend en eigenwijs. Bright Tree biedt voor HAS studenten praktijk- en onderzoeksmogelijkheden. Daarbij zijn de stagiaires van belangrijke waarde binnen de onderzoeken van Bright Tree.

HAS Hogeschool is hét opleidings- en expertisecentrum van Zuid-Nederland in de sector agro, food en leefomgeving. De agrarische hogeschool is gevestigd op twee locaties: Den Bosch en Venlo. Het is een middelgrote hogeschool waar de dynamische driehoek van studenten, docenten en bedrijfsleven centraal staat. De kernwaarden van HAS Hogeschool zijn: betrokken, ondernemend en eigenwijs. Daarbij richt de HAS zich op drie kernactiviteiten: onderwijs, kennistransfer en kennisontwikkeling.

HAS Hogeschool heeft 3000 voltijdstudenten die studeren aan zowel Nederlandstalige als Engelstalige bacheloropleidingen. Daarnaast volgen via HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen nog 300 cursisten verschillende bedrijfsopleidingen.
Bright Tree biedt voor HAS studenten belangrijke praktijk- en onderzoeksmogelijkheden. Daarbij zijn de stagiaires van belangrijke waarde binnen de onderzoeken van Bright Tree.

Projecten

HAS Hogeschool is nauw betrokken bij de volgende Bright Tree projecten: