Wanneer geldt de disclaimer?

De disclaimer geldt als u de website www.cultus.nl bezoekt.

Van wie is de website?

Cultus Crop Research is eigenaar van de website. De volledige naam en het adres van het hoofdkantoor van Cultus Crop Research zijn:

Cultus Crop Research B.V.
Zandterweg 5
5973 RB Lottum

Wat is nog meer belangrijk?

Cultus Crop Research is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 12035789.
Het btw-nummer van Cultus Crop Research is: NL 805383050 B01.

Wat moet ik weten als ik de website bezoek?

Geen advies. Op de website staat alleen algemene informatie. Dat betekent dat deze informatie niet voor uw persoonlijke situatie is geschreven. We geven u op de website daarom geen persoonlijk advies om iets wel of niet te doen. Het is uw eigen verantwoordelijkheid als u alleen op basis van de informatie op de website een beslissing neemt. Als u wel persoonlijk advies wilt, dan helpen wij u graag. Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dat kan op een van onze bankkantoren, telefonisch of via de website.

Bereikbaarheid website

We zorgen ervoor dat de website zo veel mogelijk beschikbaar is. Toch kan het voorkomen dat de website tijdelijk niet bereikbaar is. In dat geval zijn wij niet aansprakelijk als u daardoor mogelijk schade lijdt.

Fouten op de website

Cultus Crop Research zorgt ervoor dat de informatie op de website zo betrouwbaar mogelijk is. Het kan toch gebeuren dat de informatie op de website niet (meer) klopt. Wij zijn niet aansprakelijk als u daardoor mogelijk schade lijdt.

Auteursrechten

Alle informatie op de website is eigendom van Cultus Crop Research. Dit geldt ook voor de vormgeving, huisstijl en logo's. U mag de informatie op onze website enkel gebruiken voor privédoeleinden, bijvoorbeeld voor een werkstuk of een privéweblog. Vermeld dan wel dat u de informatie heeft gevonden op www.cultus.nl.
U mag de teksten van de website niet veranderen. U moet eerst toestemming aan Cultus Crop Research vragen als u de informatie op de website wilt gebruiken voor commerciële doeleinden.

Websites van anderen

Soms verwijzen wij naar een website van anderen, doormiddel van een banner of hyperlink. Als u op de link klikt, komt u op de website van iemand anders. Cultus Crop Research is niet verantwoordelijk voor de informatie en of weergave van de website van anderen.
Onze regels over uw privacy gelden derhalve ook niet voor websites van anderen.

Nederland

De informatie op onze website is bedoeld voor Nederland. In het buitenland kunnen mogelijk andere regels gelden.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht om de regels van deze disclaimer aan te passen indien de regels en of onze online dienstverlening hierom vragen.