Presenteer u tijdens Meet&Green

Ook dit jaar bieden wij u de mogelijkheid om deel te nemen aan Meet&Green en uw kennis, diensten of producten met de bezoekers te delen.

Mogelijkheid tot aanleggen demonstratie object

Ook voor uw bedrijf is het mogelijk om objecten te tonen. Hiermee heeft u een eigen profilering met een object dat u naar eigen inzicht kunt (laten) aanleggen. Wanneer objecten in eigen beheer worden uitgevoerd kunnen deze gratis worden aangelegd. U betaalt dan alleen de kosten voor standruimte. U kunt ook gebruik maken van de diensten van Cultus Agro Advies voor de uitvoering van uw object.

Heeft u interesse? Neem contact op met Ard Hendrix »

Standruimte

Het is mogelijk om een stand te reserveren op deze dag bij uw demo- en/of onderzoeksobject of op het kennisplein. De binnenstand ruimte betreft een vloeroppervlakte van 3 m x 3,5 m met elektriciteit aansluiting (220V). De kosten hiervoor bedragen € 475,- excl. BTW. Indien u zich aanmeld voor beide Meet&Greens bedragen de kosten € 800,-.

Begunstiger

Het is ook mogelijk om tijdens Meet&Green als begunstiger deel te nemen. Kosten hiervoor bedragen € 200,- excl. BTW. Begunstigers mogen een machine op locatie zetten of vlag/ spandoek vertonen.