ABAB

ABAB Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie met meer dan negentig jaar ervaring en zevenhonderd betrokken medewerkers, verspreid over veertien vestigingen. Bij ABAB hebben ondernemers een persoonlijke sparringpartner op wie zij kunnen rekenen bij alle aspecten van hun bedrijfsvoering, die met hen vooruitkijkt om tijdig te anticiperen op kansen en uitdagingen. Gespecialiseerde adviseurs leveren daarnaast op maat gesneden advies en ondersteuning. Zo dragen zij bij aan het succes van deze ondernemers.

ABAB voor de boomkwekerijsector

ABAB heeft jarenlange kennis en ervaring samengebracht in een multidisciplinair team dat zich volledig richt op de boomkwekerijsector en andere delen van de tuinbouwsector. Onze bedrijfsadviseurs kennen de sector over de volle breedte, volgen de ontwikkelingen op de voet en zijn op de hoogte van mogelijke kansen voor uw onderneming. We beschikken over specifieke cijfers zodat we uw boomkwekerij kunnen afzetten tegen het branchegemiddelde en vergelijkbare collega-ondernemingen.

Brede dienstverlening

ABAB ontzorgt klanten met het samenstellen van jaarrekeningen, audit en assurance, (internationale) fiscale advisering, juridische advisering, salarisadministratie, payroll advies, HR services, bedrijfskundige advisering, corporate finance, inkomens- en estate planning, pensioenadvisering, ruimtelijke ordening en milieu, mediation, subsidieadvisering, administratieve dienstverlening en vastgoedadvies.

ABAB, allround en alert.

Kijk voor meer informatie op abab.nl.